Dagbok 2021
Söndag 14 februari!
Nästan en månad sedan jag uppdaterade dagboken! Under den tiden har jag haft NW-träning här (Corona-anpassad!), jag fick ställa in en träning pga vädret, det snöade och blåste, vägarna blev ofarbara!
Jag har också haft ekipage på enskild träning.

Dezzi och jag har börjat egna kurser i NW, alla tävlingar är inställda, jag har anmält till de som varit öppna men allt ställs in. Blir nog inte förrän sommaren, förhoppningsvis, som tävlingarna kommer igång igen.

Jag fick en hälsning från Ashley i Tyskland, hon heter Allaboutashley i stamtavlan, född 2008-10-02 A-kullen min första kull!
Ashley är SAR/Räddningshund, hon gjorde ett nytt SAR-prov i september 2020...12 år gammal! Klarade det och kommer jobba till 2021-12-31!!!Då tänker hennes matte att hon ska gå i pension! Det är helt fantastiskt! I vilken annan ras hade man tyckt att det är fantastiskt med en så gammal hund! Att den lever!
Men Ashley jobbar fortfarande!
Jag har hennes syster Anni och jag har väldigt svårt att förstå att hon är så gammal som hon är! Jag får påminna mig det!

Och deras mamma Pudding...❤️

Jag planerar parningar...hane till Ilya i april och JoJo i oktober är bestämda. Tror båda kombinationerna kommer bli bra!
Indie planerar jag att para om ett år, jag letar hane.
Skulle vilja hitta en bra tanfärgad hane till henne, så jag tar tillvara hennes tananlag.

Letar även hane i Europa, så vi får se...

På onsdag nästa vecka fyller Pudding/Genna 15 år! Det blir en dag att fira! Hon är i fin form, är med hela dagarna i det jag gör, fodra fåren, ner med vatten, mocka i hästboxarna, in/ut med hästarna, vi tar 4-5 km promenader och hon är inte det minsta trött! Tvärtom!Hon är så lätt i steget!
Hon väger inte ett gram för mycket, det är nästan så att jag tycker att jag kan ge henne mer mat, vill inte ha henne för smal!

Samtidigt,  när vi går in så sover hon djupt, om hon blir ensam inne då letar hon oss, så vi ser till att hon har sällskap, att hon är med oss. Hon hör dåligt, men ser som en hök och luktsinnet är det minsann inget fel på! 😀

På bilden mina 4 idag på koppelpromenad i det vackra vädret!
Måndagen 18 januari!
Nytt år, nya föresatser! 😀 År 2020 avslutades och år 2021 började med mycket NW-träning för Dezzi! Vi har tränat lite varje dag, låga, höga, otillgängliga, tillgängliga, flera gömmor i varje sök, nära gömmor, behållarsök med kartonger, väskor, metallburkar, plastbehållare m.m.
Dezzi är nöjd! 
De andra har också gjort en del av söken, Urmodern Pudding/Genna anser att varje kartong=godis! 😂 Jaja, är man snart 15 år och vill vara med så...då kan matten se till att det är många kartonger med doft!

Pudding tränar fortfarande en gång i veckan på rehab, watertreadmill, stretching och massage. 
Jag har startat upp NW-träningar här hemma, i Corona-anda!
Jag ordnar 4 sökområden, ekipagen får en tid att komma, banvandring en och en, de gör (såklart) söken en och en och efter feedback från mig, så åker de hem! De fungerar väldigt bra! 

Valpplaner, som så många frågar efter, är att Ilya och Pihlstens Just The Dust ”Bam” pappa till H-kullen, ska träffas vid Ilyas nästa löp, vilket borde bli i april någon gång. 

Sedan är det JoJo som nu efter att både ha gjort ett bra mentaltest och är röntgad HDA och ED (ua) 0 ska få gå på date med supertrevlige och snygge Australian Mates Exelon! Jag räknar med att det ska bli till hösten, oktober.

På bilden gården i vinterskrud, snö i helgen som var!
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS